Welcome to ukhuahfillah.blogspot.com.. thanks to all.. Selamat datang saya alukan Kepada anda surfers budiman, semoga ukhwah dapat dibina.. Semoga silaturahim dapat dijalinkan

Thursday, September 25, 2008

diari 8

"In the name of Allah, the Mercy-giving, the Merciful"
Bismillahirrahmanirrahiim..
Alhamdulillah, td baru jer balik dari Masjid Jamek Sri Petaling.. lama dah tak jenguk Masjid Jamek Sri Petaling, rasanya hampir sbulan tak pegi sana… rindu rasanya dengan suasana keagamaan di sana… tenang hati bila dah pegi sana…
Mungkin sblm ni aku ni sibuk sgt dgn assingment yg tengah dok melambak skrg ni… tapi Alhamdulillah dalam kesibukan nak siapkan assingment tu, Allah lapangkan jg sedikit masa yang ada untuk dimanfaatkan utk urusan Agama… Syukur Alhamdulillah…
kitorg pegi iktikaf sehari jer kat Masjid sb mlm smlm ader program mingguan… ramai jg la yang pegi kali ni, kalo tak silap 24 org semua dari UPSI, so smlm kitorg pun deal la dgn Ustaz kat sana tuk buat special program utk kitorg ni… hehehe… Alhamdulillah, byk nasihat yg berguna yg Ustaz tu bagi kat kitorg semalam…
Yg bestnyer dapat la jumpa ngn Ust. usamah…. kalo ust baca blog aku ni, mesti ust tersenyum kan… kihkih… takdela gurau jer… sempat juga la kitorg bbual2 n makan skali ngn Ust…. yg specel nyer tu, ust siap sponsor lagi kitorg tuk sarapan tu… ada 3 dulang semuanyer…. Alhamdulillah, rezeki dari Allah…
okla, rasanya cukupla dulu utk kali ni, nak sambung buat assingment yg tertangguh pulok…hehehe… asingment…asingment…. apa boleh buat, dah jd pelajar U, kenala buat asingment.. pening2…hahaha…
maassalamah….


Best regards:
physicist islam
Sunday
3:21pm (2nd August 2008)

0 comments:

Post a Comment

kepada pelawat yang budiman, sila tinggalkan komen sebelum anda keluar.. terima kasih

 

"..terima kasih kepada pengunjung yang sudi melawat di blog ini.. senyumlah seikhlas hati, kerana dengan senyuman hati akan menjadi riang..."

Welcome to Ukhuahfillah.blogspot.com.
Template by: Abdul Munir