Welcome to ukhuahfillah.blogspot.com.. thanks to all.. Selamat datang saya alukan Kepada anda surfers budiman, semoga ukhwah dapat dibina.. Semoga silaturahim dapat dijalinkan

Thursday, September 25, 2008

diari 7

assalamualaikum.
rasanya dah lama tak post kat blog ni.. iyerla kan , baru lepas habis cuti sem almost 2 months, so malas nak buka blog ni..
skrg ni pun baru jer start kuliah, assingment pun takdela sgt, tapi dah aderla satu dua subjek yg lctr suh buat assingment dah..
tapi skrg ni, tgh busy skit nak siapkan report ROS 1, nasib baik instructor suh submit minggu ke 3, so takdela nak kelam kabut sgt..
sem ni harap2 dapatla buat yg lebih baik daripada sem2 lepas.. tgok kengkawan yg lain, suma pointer tinggi2, so sem ni hrp2 dptla jg tgi2 mcm diorg suma tu..
anyway gud luck untuk anda semua yg sudi baca blog saya ni…
saje je, nak hilangkan boring..


best regards:
physicist
11th July 20083.55pm

0 comments:

Post a Comment

kepada pelawat yang budiman, sila tinggalkan komen sebelum anda keluar.. terima kasih

 

"..terima kasih kepada pengunjung yang sudi melawat di blog ini.. senyumlah seikhlas hati, kerana dengan senyuman hati akan menjadi riang..."

Welcome to Ukhuahfillah.blogspot.com.
Template by: Abdul Munir