Welcome to ukhuahfillah.blogspot.com.. thanks to all.. Selamat datang saya alukan Kepada anda surfers budiman, semoga ukhwah dapat dibina.. Semoga silaturahim dapat dijalinkan

Thursday, September 25, 2008

diari 3

huh..!!! i’m so tired today… my classes are continuosly from early morning until 4 o’clock in the evening… started with my biology lab (last session for this semester- gembiranyer…hehehe)..then continued with ODE’s lecture at Tman Univercity… huh… too far from lab…
out of suddent..
""""Allahuakbarullahuakbar….."""
alamak,dah azan dah… sorry i’ve to go out now, solah is the most important thing tht i should perform first..
to be continue…
4.43pm 10th march 2008 (monday)


…CONTINUED….

Alhamdulillah, i’m just come back from performing the Solah Asar..
ok, lets continue my story.. hehehe.. ok.. today my ODE’s lecturer (Encik Abd halim) just recall the previous lecture on last week lecture, but for the overall, i noticed that it quite difficult to understand the topic…not the concept, but the way to answer the questions..hahaha.. as conclusion nyer, aku kureng faham la kot.. hehe..
insyaallah, later on, i’ll spend more time doin the excercise for tht topic, kata org tua2 "practice makes pefect"… iye tak?
okla, aku pun dah takde idea nak cite ni.. around 6.15pm this evening, ada program kat surau.. Az-ziarah (gash).. so nampaknya aku kena go out lagi ni.. hehe..
kepada yang sudi baca story aku ni, time kasih bbyk yer.. saje je aku tulis ni, nak ilangkan boring la katakan..kalo ada yg broken english tu, biasala kan.. hahaha…
lets do correction for me ok.. wassalam…



best regards:
"new physicist"
6.00pm
10th march 2008

0 comments:

Post a Comment

kepada pelawat yang budiman, sila tinggalkan komen sebelum anda keluar.. terima kasih

 

"..terima kasih kepada pengunjung yang sudi melawat di blog ini.. senyumlah seikhlas hati, kerana dengan senyuman hati akan menjadi riang..."

Welcome to Ukhuahfillah.blogspot.com.
Template by: Abdul Munir