Welcome to ukhuahfillah.blogspot.com.. thanks to all.. Selamat datang saya alukan Kepada anda surfers budiman, semoga ukhwah dapat dibina.. Semoga silaturahim dapat dijalinkan

Thursday, September 25, 2008

diari 1


So long time not update my own blog.. actually, i dont know what i wanna create here, thats why my blog stil the same almost 1 semester… hahaha…before that, selamat mgundi bagi yang dah boleh mgundi erk,undilah parti yg bjuang utk agama, bukan bjuang tuk dunia semata2…harap2 korang fahamla erk…tapi aku stil underage lagi ni, so takdapat nak mgundi… hehhe. muda lagi rupanya aku ni.. hahaha…
today, i just finish my discussion with my friend, in the way to complete my new assingment.. waaa… biology’s project…i’ve lots of assingments to finish this semester.. compared to the first, second and third semester i studied here (UPSI), this semester is almost the busy one.. with the publishing of my own magazine (stil under construction now)- "Astronomy Magazine"… looks great to hv own magazine kan???..hahaah.. but to finish it,takes lot of my time.. huhu… sabo ajela kan…
pedadogy assingment also stil in progress, dont know how to start.. next two week must be submitted…waaaa… Ya Allah helps me…
apa lagi erk…. oh ya, my bimbingan n penasihatn assinment pun stil tak siap lagi.. its ok, i’m juz take role for editting, the rest i leave to other members… baru fair kan..?? takkan aku nak wat semua, pening la kepala otak aku ni… kihkih…
tapi yang best nyer.. last week i’m got my result for the midterm test, wow… getting the highest marks in Ordinary Differential Equation (ODE) makes me so happy… thanks Allah… bukan nak riak yer, saje buat motivate to kengkawan, belajar rajin2 yer…jgn dok pikiq pasal awek jer..hahaha…anyway thanks to Mr Abd Halim, my ODE’s Lectr, he’s so gud… enjoy masuk kelasnyer… tak ngantok.. hahaha..
Kalo en Halim baca blog aku ni, mesti kena puji lak kat kelas..hahaha.. takdola, gurau jer…
but actually not only me got that gud distinction, my genius fren also got the same result.. hehehe.. congrates to "her"… who? hahaha.. biarla rahsia.. korg pandai2 la cari saper yg aku kata genius tu…
okla, i wanna go out now.. perut lapar la… hari ni makan maggie je…pastu tadi sblm asar makan biskut n minum teh jer.. tak sempat nak p kuar beli lauk… malas nak jalan… lepas ni nak p beli lauk yg spesel2 punyer… saper nak join? jum kita pi KHAR… nak bli lauk kat situ jer..dekat skit….


best regards:
"new physicist"
6.27pm
8th march 2008 (on election day)

0 comments:

Post a Comment

kepada pelawat yang budiman, sila tinggalkan komen sebelum anda keluar.. terima kasih

 

"..terima kasih kepada pengunjung yang sudi melawat di blog ini.. senyumlah seikhlas hati, kerana dengan senyuman hati akan menjadi riang..."

Welcome to Ukhuahfillah.blogspot.com.
Template by: Abdul Munir